Thomas Petersson

Moriska Paviljongen Norra Parkgatan 2, Malmö

Thomas Petersson är hallänningen som drar full hus vart han än tar sig. Nu redo att ta sig an MACK och Moriskan för en kväll. Efter över 30 år i branschen kan han få med sig vilken publik som helst på sina små utflykter i vardagen och det blir en garanterad skrattfest.

190kr

Hasse Brontén

Moriska Paviljongen Norra Parkgatan 2, Malmö

Polisen som slutade haffa bovar och istället jaga skratt är äntligen på MACK! Med Hasse på scen kan man räkna med många skratt när han vänder och vrider på tillvaron med sin underfundiga humor. Han har setts på TV i allt från “Efterlyst” till “Humorkalaset”! Sveriges roligaste polis - garanterat fängslande!

190kr

Özz Nûjen

Moriska Paviljongen Norra Parkgatan 2, Malmö

Han är den komiska kurden som underhållit Sverige sedan 1999. Sedan starten har Özz gjort flera soloshower och ses och hörs regelbundet i Tv och radio. De senaste åren har han turnerat runt med Måns Möller och humorshowen “Världens historia”. Äntligen är Özz tillbaka på MACK och vi är otroligt glada över!

190kr

LENA FRISK och MACKs julspecial

Moriska Paviljongen Norra Parkgatan 2, Malmö

Behöver hon en presentation?! Malmös humordrottning, tillika MACKs grundare, kommer till Moriskan och underhåller denna kväll. Lena utsågs 2003 till årets kvinnliga komiker och 2014 blev hon utsedd till årets glädjespridare av Malmö stad. Vad hon gjort däremellan är oklart. Lena Frisk är en otroligt skarp komiker som ger svar på tal och skojar om […]

190kr

Fredrik Andersson

Moriska Paviljongen Norra Parkgatan 2, Malmö

Foto: Ulrika Campbell Fredrik Andersson är komikern med det största leendet som kommer undan med det elakaste skämtet. Han har på senare tid blivit ett youtube-fenomen med sina korta och aktuella skämt. Förutom att turnera runt i Sverige har han även underhållit en del i England. Hans första soloshow Serial Joker blev ”Årets föreställning” på […]

Petrina Solange

Moriska Paviljongen Norra Parkgatan 2, Malmö

“Årets bästa kvinnliga komiker” 2015, 2019, 2020! Hon har haft framträdanden i “Släng Dig i Brunnen” och “Parlamentet” på sitt CV, och är alltid aktuell med podcasten Måndag. Vad du än gör - missa INTE chansen att se henne på hemmaplan i Malmö!

Elin Almén och Isak Jansson

Moriska Paviljongen Norra Parkgatan 2, Malmö

Elin Almén Nya stjärnskottet som regelbundet börjat uppträda på Sveriges ståuppscener med sin frigjorda och hysteriskt roliga stand up. Förutom Standup skådespelar även Elin. Under våren ser ni henne som reporter i “Svenska Nyheter” och Elin har också setts i “Släng dig i brunnen” på SVT. Isak Jansson Han blev utnämnd till “Sveriges bästa manliga […]

Marika Carlsson

Moriska Paviljongen Norra Parkgatan 2, Malmö

Marika Carlsson är kvinnan som skojat sig in i det svenska folkhemmet, nu senast i ”Stjärnorna på Slottet. Har också bl. a setts i “Bäst i test” och som programledare för “Melodifestivalen”. Marika har utsetts till ”Årets kvinnliga komiker” både 2006 och 2012 vid Svenska stand-up galan, utmärkelser vi gott kan förstå att hon fått!

Magnus Betnér

Moriska Paviljongen Norra Parkgatan 2, Malmö

En av Sveriges mest kända ståuppkomiker, som försvann från rampljuset men valde att komma tillbaka! Så glada vi är över det! Magnus humor är inget för dom lättkränkta, han är rapp som få och både roar, upprör och får en att tänka till i en mäktig blandning. Nu intar han MACKs scen igen!

Måns Möller och Ami Hallberg Paul

Ribersborgs Kallbadhus Limhamnsvägen, Brygga 1, Malmö

Måns Möller är en ung pojke i en medelålders mans kropp. Lite som Kalles Kaviar på steorider; kaxig, fenomenalt rolig och busig och han ger alltid ALLT! på scenen och levererar förstklassig humor! Ami Hallberg Paul är i allt en stockholmare och med sin enorma pondus och rutin tar hon över scenen med sin direkta […]

190kr