Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Özz Nüjen, Hanna Voog och Henke Håkansson

oktober 15 @ 19:00 - 23:00

180kr

Özz Nujen
Är den lilla kurden som underhållit Sverige sedan 1999. Sedan starten har Özz gjort flera soloshower och ses och hörs regelbundet i Tv och radio. De senaste åren har han turnerat runt med Måns Möller och hurmorshowen “Världens historia”. Äntligen är Özz tillbaka på MACK och vi är otroligt glada över!

Hanna Voog
Hanna Voog är bibliotekarien som något krisartat äntrade standup-scenen hösten 2018 och snabbt insåg att det var där hon ville stå. Sedan dess har hon stått på olika scener runt om i Skåne men skojeriet tagit henne till spännande landskap som Halland och Västergötland.

Henke Håkansson
Vinnare i Lund Comedy Festivals stora humortävling: Grand Slam 2020! Henke Håkansson är ansiktet du möter om du slår upp ordet spjuver; hans humor är snabb, varm och finurlig. Henrik har bara hållit på med standup ett par år men syns regelbundet på scener runt om och vi är så glad över att han kommer till MACK!

Konferencier: Lena Frisk

Ät middag innan föreställningen!
Under hösten flyttar Mikkeller Ölhallen in i Stora Salongen på Moriskan.
Varmt välkommen att boka bord och ladda upp med mat och dryck innan standupen!
Vad sägs om matiga hotdogs med massa spännande toppings och smakkombinationer, tillsammans med någon utav många goda drycker från fat eller flaska? Läs mer på moriskapaviljongen.se/olhallen eller hör av dig till olhallen@moriskapaviljongen.se för att boka bord.

Detaljer

Datum:
oktober 15
Tid:
19:00 - 23:00
Pris:
180kr
Webbplats:
https://www.kulturcentralen.nu/evenemang/mack-15-10-mack-ozz-nujen-hanna-voog

Plats

Moriska Paviljongen
Norra Parkgatan 2
Malmö, 214 22 Sverige
Webbplats:
http://www.moriskapaviljongen.se/

Arrangör

MACK
Webbplats:
www.mack.se