Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Ann Westin och Fredrik Andersson

3 juli, 2018 @ 20:00

180kr

Vi är otroligt glada att Ann Westin kommer till MACK. Denna kvinna har blivit korad till årets kvinnliga komiker tre gånger. TRE gånger! Och vi förstår varför. Hon är otroligt rolig.
Ann är en av landets mest populära komiker och reser runt hela landet med sin raka och ibland bryska humor. Efter mer än 20 år i branschen kan man lugnt säga att hon kan sin grej.

Fredrik Andersson har visat att man kan vara både en provocerande och charmig komiker på samma gång. Han tar upp ämnen som ingen annan har vågat närma sig i svensk stand up, och får sin publik att skratta åt saker de inte trodde var möjliga. Det gör honom till en av de mest originella komikerna i Sverige idag. Trots, eller tack vare, sin kompromisslösa humor, syns han på de etablerade stand up-scenerna i hela landet. Fredrik anses ha en av de vassaste pennorna av de nya komikerna, och har anlitats för att arbeta med humor för ett flertal tv-produktioner, som 100% och Parlamentet i Tv4, och Veckans Nyheter i Kanal 5. I höst jobbar Fredrik bl a som redaktör för Hål i Väggen

Detaljer

Datum:
3 juli, 2018
Tid:
20:00
Pris:
180kr
Webbplats:
http://www.kulturcentralen.nu/evenemang/mack-3-7-ann-westin-fredrik-andersson

Arrangör

MACK
Webbplats:
www.mack.se

Plats

Ribersborgs Kallbadhus
Limhamnsvägen, Brygga 1
Malmö, 21759 Sverige
+ Google Map
Webbplats:
http://www.ribersborgskallbadhus.se/